2009. április 29., szerda
Scotti Rizotto
A Scotti Risotto-k kiváló minőségű rizsből, csak és kizárólag természetes anyagok hozzáadásával, tradicionális recept alapján készült termék.
A csomagolás biztosítja, hogy a rizs mindvégig "friss" maradjon, és hazavíve krémes állagú, ízletes ételt készítsünk belőle.
A termék nem tartalmaz tartósítót, és a termékek nagy része gluténmentes.
Az elkészítésük rettentő egyszerű, pillanatok alatt nagyszerű vacsorát kerekíthetünk belőle.
Az elkészítése szinte gyermekjáték.
3 evőkanál olíva olajon egy picit megfuttatom a rizst, majd hozzáöntök 1 dl száraz fehérbort, és kevergetem, míg a bort magába szívja a rizs.
Ezek után szépen lassan adagolva, folyamatos keverés mellett hozzáöntöm a vizet, de minden adag víz után megvárom míg a rizs magába szívja a folyadékot. Közbe sózom, mert az mindenképp egyéni ízlés szerinti, a termék maga nem tartalmaz sót.
Mikor kész a risotto, egy kocka vajat keverek hozzá, és egy marék parmezán, vagy parmezán jellegű sajtot keverek hozzá (elhagyható).
Nagyon finom, valóban krémes állagú, ízletes risotto lesz belőle (kipróbáltam)!
Jelenleg háromféle ízesítésűt lehet kapni:
Spárgás, Radicchio-s és Sáfrányos ízesítésűt:
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése